Astrid Lindgren

Naturligtvis blev E sjuk och det rejält denna gången. Vi fick åka in till Sachska i onsdagskväll för hon blev snabbt dålig. Spydde slem och fick det väldigt jobbigt med andningen. Syrgasbehovet har varit upp och ned liksom blodgassvaren. Igår tyckte man att det blev sämre och eftersom man inte har CPAP för barn i E's storlek fick vi åka till Astrid Lindgrens med ambulans (inga blåljus dock). Väl där fick vi vänta på akuten i 4-5 timmar! Detta för att de skulle besluta om vi skulle till BIVA och få CPAP eller om det räckte med vanlig våravdelning. Lite konstigt att man ska behöva sitta där så länge när man har ett sjuktbarn och kommer från ett annat sjukhus där man varit inlagd. Man röntgade förresten E's lunga redan på Sachska och förmodligen är det lunginflammation.

Själv har jag fått sova hemma i natt vilket har varit skönt. Det blir inte mycket sömn på sjukhuset. Dels för apparater som plingar, personal som går ut och in och för att E hostar så förskräckligt. Sedan är det ju inte världens bekvämaste sängar heller.

Nu ska jag åka in till ALB igen. Fick rapport från E's pappa att läget är ganska oförändrat sedan igår. Blodgaserna ser hyfsade ut. Hon brukar inte bry sig när de sticker henne i tår och fingrar annars men nu har E blivit stucken så mycket de senaste dagarna att hon blir jätte ledsen. Inte roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0