Hemma hos mamma igen.

Nu är Älsklingen hemma igen. Även fast det har varit skönt att få vara för sig själv en helg, särskilt som jag varit sjuk, så var det naturligtvis väldigt skönt när familjen var samlad igen. Det har gått ganska bra att vara borta från mamma ändå även om E var väldigt glad över att vara hemma igen. Skönt att veta att hon är ett så tryggt och harmoniskt barn.

Idag har vi varit i en närliggande park och gungat och lekt i sandlådan. Det var första gången som E fick leka i sandlådan. Först var det snö och då gick det ju inte och sedan har hon varit sjuk. E tyckte i alla fall att det var jätte roligt så vi ska nog försöka leta upp någon lekpark varje dag. Idag kanske pappa får med sig cyklarna hem så att vi kan börja cykla också. Då kan vi ju ta oss till en massa olika ställen.

I lekparken träffade vi på en liten kille som hette Edvin. Han var 12 månader och en vecka gammal så ungefär 1 månad yngre än E. Det var roligt att äntligen stöta på något jämnårigt barn. Inte för att man ska jämföra men det är roligt att se hur stora de är och hur mycket de kan. Som prematurförälder blir man ju lätt isolerad. Vi har ju inte kunnat vara med i mamma- och pappagrupper, babysim, mammabarnyoga osv.

Det verkar som lillhjärtat återhämtat sig från alla sjukdomar den senaste tiden för hon har börjat äta ganska bra igen. Igår åt hon gladeligen ett (i våra ögon) stort lass av lasagnen som farmor skickat med.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0